Intuitiv maleri individuel og grupper

"Du rørte ikke mit lærred en eneste gang" sagde Charlotte

"hvis jeg gjorde det, så er det jo ikke dit eget billede" svarede Rasmus

Intuitiv Maleri, er for dig der ønsker at finde indre ro og stå stærkere i dig selv gennem intuitiv maleterapi. Uanset om du er stressramt, belastet eller pårørende til en nær med demens, kan vores indre kreative kunstneriske tilgang hjælpe dig med at udtrykke og udforske dine følelser på en terapeutisk måde.

Tag en pause fra hverdagens travlhed og lad os hjælpe dig med at finde balance og fornyet energi gennem kunsten af intuitivt maleri.

Charlotte brugte 4 timer på hendes intuitive Maleri, og gik herfra med et kæmpe smil og en oplevelse, som hun kun kan få her hos os.

Velkommen til Intuitiv Maleri – et rum dedikeret til dig, som gerne vil fordybe dig i din indre kreativitet.

Vi tilbyder intuitiv maleterapi, hvor alle kan male og udforske de farver, de tiltrækkes af. Gennem vores guidede sessioner hjælper vi dig med at bruge dine kreative evner, der vil virke healende i både krop og sind. Du vil opleve en personlig udviklingsrejse, der hjælper dig med at finde indre ro og mindske stress. Velkommen til en verden af kreativitet og heling.

Hvorfor vælge os?

For dig der ønsker at udforske din kreative side, er Intuitiv Maleri det rigtige valg. Vi tilbyder en unik oplevelse, hvor du kun behøver at afsætte 4 timer af din tid. Vi starter med en samtale og hjælper dig med at finde vejen ind til din kreative side. Med Tina som din guide og støtte vil maleriprocessen være fyldt med mindfulness og ingen stress. Du vil opdage, hvordan processen kan lede dig til at skabe dit unikke maleri, som vil bringe roen ind i dig. Kom og oplev den terapeutiske effekt af maleri og lad din kreativitet blomstre.

Intuitiv maleterapi, tilbydes både individuelt og i grupper.

For individuelle sessioner, inklusiv en coach-samtale, er prisen 4.900 kroner.

Hvis du foretrækker at deltage i en gruppe med 4-6 deltagere, er prisen 1.299 kroner.

Du kan også tilkøbe adgang til vores malebar for kun 50 kroner pr. person, samt lærreder til 100 kroner. 

incl. kaffe/te og vand 

Husk medbring madpakke til frokost.

Intuitiv maleterapi bookes via 

mail: kontakt@tinakjeldsen.dk

Telefon: 26180785

Del siden